WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL

Alle foto's hebben copyright, alle rechten hiervan voorbehouden aan webmaster www.hullygully.nl

All pictures are copyrighted, all rights reserved by webmaster www.hullygully.nl

Jaarverslag www.hullygully.nl 2007 .

Deel 4 : 8 december 2007 : Ups and downs

"Into each life some rain must fall" zong Ella Fitzgerald decennia geleden. En helaas valt er de nodige regen in iemands leven. Onderstaand zijn er een aantal die daar over mee kunnen praten. Maar na regen komt zonneschijn.

Brandstichting, dat was waar de Number One Bidule mee te maken kreeg. Hier draait de attraktie in Merksplas maar in Putte-Kapelle ging het mis.

Exploitant Johan Paashuis werd getroffen door diefstal van zijn zweefmolen. Foto : Vught Voorjaarskermis 2007.

De mini-zweef van Hartogs onderging hetzelfde lot. Foto : Eindhoven Ballooning 2007.

De SGP in Nunspeet viel over de blote borsten van de Volcano Power. Ze waren in strijd met de waarden en normen vind de SGP. Het weerwoordt van de eigenaar was duidelijk in dagblad de Stentor : "ze hebben in de nacht van zaterdag op zondag een attractie van een collega vernield. Nee en dan hoor ik niks uit Nunspeet over normen en waarden". In Hulsel stoorde in ieder geval niemand zich aan de halfontblote versiering :

De nachtmerrie van elke exploitant is een ongeluk met je attractie. Dat overkwam de polyp van familie Regter.

Gelukkig zijn er ook de nodige ups in het menselijk leven zoals onderstaande zaken : Bijvoorbeeld als je een prijs wint op de Tilburgse kermis zoals familie Duijts-Eckelboom met hun nougat-kraam

Stichting Kermis-Cultuur ontving in Tilburg de 20.000 bezoeker van de kermis-expositie in het Stadhuis. De expositie trok nog meer bezoekers als in 2006.

Een hoogtepunt van Tilburg was letterlijk het Reuzenrad "Wheel of Excellence".

Voor kermisexploitanten is kermis hun bestaan en inkomen. Het fenomeen kermis bestaat al eeuwen. Zolang bezoekers plezier blijven hebben op de kermis zal het ook nog heel lang bestaan. Aan het publiek op de kermis van Roosendaal zal het niet liggen :

Tjah, en wat is nu persoonlijk mijn grootste positieve ervaring in 2007 met hullygully.nl ? Nu dat is een tweede kermiswebsite geworden waar ik aan mag sleutelen. Samen met kermisvrienden Hennie van Oers, Martin van Gisbergen, Ton Vialle en Marc Schellekens is er al veel tijd aan besteed en zal er zeker nog veel meer tijd aan besteed gaan worden als nu al aan www.kermisvantoen.nl
Op dit ogenblik alleen nog Tilburg maar de tweede plaats komt er al aan. En de derde, vierde, vijfde... Time will learn.

Deel 5 : Babysports

Terug