WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

Winterkermis Tilburg

1 november 2006

Persbericht:

Winterland-kermis op terrein Willem II Stadion.

Tijdens de kerstvakantie wordt het parkeerterrein van het Willem II Stadion omgetoverd tot een sfeervolle winterkermis. Van 26 december tot en met 7 januari staan er zo’n 15 aantrekkelijke attracties opgesteld op het grote parkeerterrein aan de Goirleseweg. De kermis is bedoeld als uitje voor de hele familie. Maar ook voor jongeren is er genoeg te vinden, zoals een heus après-skicafé.

Vuurkorven, kerstbomen, winterterrassen, kerstmuziek en een feestelijke verlichting zorgt voor een feeërieke sfeer. Op het terrein staan verkooppunten opgesteld met winterse drankjes en snacks. De initiatiefnemers van de kermis zijn voetbalclub Willem II en Bonheur Horeca Groep, exploitant van het stadion. Partijen hebben hiervoor onlangs bij de Gemeente Tilburg een evenementenvergunning aangevraagd. Op 2e kerstdag is de kermis uitsluitend toegankelijk voor seizoenkaarthouders en gasten van Willem II, die aanwezig zijn bij de wedstrijd Willem II- Excelsior.

Frank Molkenboer, commercieel manager van Willem II: ‘Wij verwachten op 2e kerstdag veel families, zowel op de sponsortribune als op de reguliere vakken. De kermis biedt een extra beleving voor vooral de kinderen die een bezoek brengen aan de wedstrijd tegen Excelsior. De kermis past in ons streven om het stadion ook voor andere doeleinden open te stellen’. Bonheur verzorgt tijdens de kermis de invulling van alle horecapunten. Ton Gimbrère, directielid verwacht veel belangstelling voor dit evenement: ‘Tilburg is een echte kermisstad. De aankleding zal voor een speciale sfeer zorgen, die bij deze dagen zo kenmerkend is’.

De kermis is dagelijks geopend van 13:00 tot 21:00 uur. Op nieuwjaarsdag is de kermis gesloten en op 31 december sluit de kermis om 17:00 uur. Op de kermis zijn onder andere te vinden een polyp, zweefmolen, spookhuis, schietsalon en natuurlijk ook snacks als oliebollen en Broodje Jantje en winterse drankjes zoals glühwein en chocomel.

Bron : Bonheur Horeca Groep

Terug