www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

3 november 2007

Meidengroep DJUMBO in Attractiepark Toverland!

Woensdagmiddag 7 november 2007 bezoekt de populaire meidengroep DJUMBO Attractiepark Toverland. Lindsy, Lotte en Svenja verzorgen op deze dag een spetterend optreden waarbij zij hun nieuwe CD-album ‘Spotlight’ presenteren. Échte fans kunnen kans maken op een Meet & Greet en de 3 meiden bestoken met betoverende vragen.

Djumbo in Toverland : De populaire meidengroep Djumbo, bekend van hits als onder andere ‘Hide & Seek’ en ‘Boya Boya Bay’, komt naar Attractiepark Toverland. Tijdens een spetterend optreden op woensdag 7 november 2007 zullen de drie Brabantse dames hun nieuwe CD-album ‘Spotlight’ presenteren. Dat mogen de échte fans natuurlijk niet missen!

Spetterend optreden : Rond de klok van 15.00 uur wordt gestart met de officiële presentatie van het nieuwe album voor pers en genodigden. Na deze presentatie voor genodigden is het natuurlijk tijd om het publiek kennis te laten maken met Djumbo. Gedurende 30 minuten presenteren de dames hun bekende nummers én natuurlijk het nieuwste album ‘Spotlight’, sim sa la spannend….. Na het optreden is het tijd voor een Meet & Greet met de dames, speciaal voor winnaars van de Djumbo-release party. Kans maken op kaarten; kijk op www.djumbo.nl voor deelname.

Realitysoap : Gedurende de hele dag in Toverland worden de dames Lindsy, Lotte en Svenja gevolgd door hun eigen camerateam. Het trio is namelijk wekelijks te zien in de Tros-realitysoap Real Djumbo. In de ochtenduren wordt een nieuwe videoclip opgenomen, waarvan de verrassende titel nog even geheim blijft… En dan volgt natuurlijk de presentatie van het album én opnames voor de Meet & Greet.

Afleveringen van Real Djumbo zijn iedere zondagochtend te zien bij Tros Z@ppelin op Nederland 3.

Kaarten : Voor deze release-party zijn kaarten te winnen via de officiële site www.djumbo.nl en natuurlijk zijn er ook kaarten verkrijgbaar aan de dagkassa van Toverland (reserveren niet noodzakelijk). O

Bron persbericht : Attractiepark Toverland

Terug