www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

20 november 2007

Tilburgse Kermis leukste Tilburg Traktatie 2007

Publieksprijs voor tiendaags zomerevenement

De Tilburgse Kermis is door het publiek gekozen tot leukste Tilburg Traktatie 2007. Festival Mundial werd tweede, Brabants Dagblad Tilburg Ten Miles derde. Wethouder Hans Janssen (evenementen) overhandigde de evenementenpublieksprijs 2007 aan Erik Hormann, projectleider Tilburgse Kermis. Erik Hormann: "Wij zijn erg blij met deze prijs, het is toch een beetje de kroon op ons werk. Deze prijs hebben we mede te danken aan de inzet van vele partijen uit de stad en natuurlijk de bewoners. Deze prestigieuze prijs dragen we dan ook maar al te graag op aan alle binnenstadbewoners."

De prijs wordt op korte termijn overhandigd aan Mariska van Oudheusden. Zij speelt een belangrijke rol in de communicatie met de binnenstadbewoners tijdens evenementen.

Wethouder Hans Janssen: "Een mooi gebaar, want zonder de steun, het meedenken en vooral goed communiceren naar de binnenstadbewoners kan er geen groot evenement als de kermis plaatsvinden."

De uitreiking van de publieksprijs vond plaats tijdens de introductie van de nieuwe primeur wijnen bij Scholengemeenschap De Rooi Pannen. Het is de derde keer dat de Tilburgse Kermis deze prijs in ontvangst neemt, eerder was dat in 2002 en 2005.

In samenwerking met www.tilburgtrakteert.nl (onderdeel van tilburg.com) organiseert de gemeente Tilburg voor het achtste jaar de Publieksprijs voor de leukste Tilburg Traktatie.

Bron : Persbericht gemeente Tilburg.

Terug