www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

24 november 2007

Indoorpretpark Kortrijk Xpo 10e editie

Het indoorpretpark is keer op keer een schot in de roos voor volwassen en kinderen die op zoek zijn naar een betaalbare daguitstap tijdens de kerstvakantie. Het Indoorpretpark is dit jaar voor de 10keer op rij te gast in Kortrijk Xpo. 20.000 m² worden er omgebouwd tot een reusachtig indoor pretpark. Zowel de allerkleinsten, hun ouders als de waaghalen onder de tieners komen er aan hun trekken. Na aankoop van een inkomticket (voor de democratische prijs van 15 euro) maak je de ganse dag à volonté gebruik van de kermisattracties.

De sprookjesachtige kindermolens, de door de ganse familie geliefkoosde autoscooter, de simulator, het labyrint, het spookkasteel,… en de attracties die mikken op de kickende tiener (move it, breakdance,…) zijn allen op het appèl. Alle attracties staan indoor opgesteld waardoor niemand koude handen of natte voeten heeft.

Tussendoor kan je even tot rust komen en een circusvoorstelling meepikken. Cirus Picolini verzorgt dagelijks drie voorstelling (14u/16u30/18u00). Ook kan je van op de eerste rij een optreden van een Vlaams idool meepikken (optreden om 15u in hal 6). Wie energie overheeft moet beslist langsgaan in het springkastelendorp. Uitrusten kan daarna op een van de gezellige terrasjes. Naast de typische kermiscatering (oliebollen, suikerspin, braadworst, frietjes…) kan je er terecht voor een fris pintje en een ruim aanbod aan warme & koude drankjes.

optredens :

donderdag 27 december Andrei

vrijdag 28 december Kikx

zaterdag 29 december Ellen

zondag 30 december Dean

vrijdag 4 januari Marjolein

zaterdag 5 januari Reborn

zondag 6 januari Esther

In hal 3 wordt een duizend vierkante meter gereserveerd voor coole rakkers & hippe meiden! Creafun en Sportievak bouwen er een interactief speeldorp op. Gediplomeerde monitoren animeren er de boel. Beslist es langsgaan is de boodschap!

Het ganse pretpark wordt afgewerkt met tapijt, kerstbomen en zitbanken. Het hoeft geen betoog, het indoorpretpark is zoveel meer dan een “kermis”. Laat u verassen door het ruime aanbod! Geniet van uw bezoek en keer ’s avonds moe maar ongetwijfeld tevreden huiswaarts.

Kortrijk Xpo is vlot bereikbaar per auto of in combinatie trein & bus.

De grootouders (55+) leggen we op donderdag 27 december extra in de watten want dan krijgen ze vrije toegang tot het pretpark.

Markeer nu alvast het indoorpretpark in de agenda. We garanderen u een betaalbaar dagje plezier voor groot en klein.

Praktische Informatie :

Locatie Kortrijk Xpo, Hal 1,2,3,6 Datum donderdag 27 december tot en met zondag 30 december ’07 en vrijdag 4 januari tot en met zondag 6 januari ’08. Openingsuren van 13 tot 21u Inkomprijs 15 euro (all-in ticket ) www.indoorpretpark.be

Bron, persbericht : Partyboy

Terug