www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

25 november 2007

Toverlant tovert vannacht een kunstwerk

Sevenum, 22 november 2007,

Het verkeer op de Middenpeelweg zal morgenvroeg verrast worden, indien zij ter hoogte van de rotonde (afslag Helenaveen/ Sevenum) rijden die op een steenworp afstand van Toverland ligt. De rotonde wordt aangekleed met een magisch kunstwerk!

Nachtwerk - In de nachtelijke uren zal er op de rotonde een echte eyecatcher worden geplaatst. Dit kunstwerk van 10 meter hoog, bestaat uit een kleurrijke toren voorzien van een ronddraaiende spiraal waarop een (tover)bal balanceert. Het gehele kunstwerk bevat eindeloos veel mozaïekgedeelten en symboliseert in haar totaliteit de recreatieve groeikansen in het algemeen en Attractiepark Toverland in het bijzonder.

Facts and figures - Het kunstwerk is ontworpen door het gerenommeerde bedrijf Joop van den Heuvel te Venlo, gelegen in de nabije omgeving van Toverland. Joop van den Heuvel is zeker geen onbekende in de ‘Attractiewereld’. De Efteling en Bobbejaanland hebben reeds veel op het gebied van thematisering te danken aan deze creatieve breinen. Met meer dan 50.000 stukjes mozaïek zal het kunstwerk zeker opvallen en kleurrijk afsteken op de Middenpeelweg. 21 november 2007 -DRUNEN - Het Land van Ooit is failliet. Dat heeft een woordvoerster van het themapark in Drunen woensdag laten weten.

Bron : persbericht : Attractiepark Toverland

Terug