www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

14 december 2007

Avontuurlijk spektakel

Alle favoriete Disneyfiguren dansen tot en met 26 december op het ijs in de Leidse Groenoordhallen. Daarna laten zij hun kunsten in de rest van het land zien. Want wat is kerstmis tenslotte zonder een ijsshow?

Natuurlijk zijn Mickey, Minnie, Donald, Goofy en Pluto van de partij. Buzz Lightyear, Baloo, Sneeuwwitje, Assepoester en The Incredibles zwieren eveneens over de gladde ijsvloer.

Disney on Ice Disneyland Adventure is een origineel verhaal dat preceis begint waar de film The Incredibles eindigt. In deze productie proberen Bob, Helen, Violet, Dash en Jack-Jack een 'normale familie' te zijn door hun geheime krachten te verbergen. Maar als ze de Disneyparkattracties beleven en bekende Disneyvrienden ontmoeten, gaat dit niet altijd goed. Het ene na het andere hilarische moment volgt. Zo komen de superkrachten van The Incredibles steeds op de meest ongelukkige momenten tevoorschijn, wat resulteert in grappige situaties.

Zo'n veertig schaatsers hullen zich tijdens de show in maar liefst 1324 kostuums

Disney On Ice Disneyland Adventure neemt het publiek mee op reis naar de fantasiewereld van Disney en spectaculaire Disneyland attracties. Juich The Incredibles toe als zij dansen op het te gekke jungle ritme met Baloo op de Jungle Cruise, vechten met de piraten in Pirates of the Caribbean, de spookachtige spanningen in de Haunted Mansion weerstaan, ronddraaien met Alice en de Hoedenmaker door de Mad Tea Party en zweven naar ongekende hoogtes in Space Mountain met Buzz Lightyear. En vooral, beleef heel veel plezier in dit verbazingwekkende en magische ijsspektakel. Al sinds 1988 bezoekt Disney on Ice Nederland en groeide uit tot een van de grootste familieshows.

Disney on Ice: Disneyland Adventure, tm 26 december, Groenoordhallen, Leiden, 28 t/m 31 december Brabanthallen, Den Bosch, 30 januari t/m 3 februari IJsselhallen, Zwolle. ,Info: www.disneyonice.nl

Bron, overgenomen met officiŽle toestemming : Haarlems Dagblad

Terug