www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

27 december 2007

Madurodam: weer 'sensationele'kerstlichtshow

Tijdens de kerstvakantie brengt Madurodam weer de 'spectaculaire' licht- , water- en lasershow ĎMadurodam by Light'. Iedere avond vanaf 19.00 uur kan de bezoeker zich onderdompelen in een fascinerend Hollands sprookje, dat het verhaal vertelt van Hansje Brinker en de strijd tegen het water. Overdag is de miniatuurstad te bezichtigen, voor de kinderen is er zes keer per dag een poppenkastvoorstelling; elk uur tussen 13.00 en 18.00 uur. 's Avonds kan de dag worden afgesloten met Madurodam by Light.

Decor - Heel Madurodam, dus alle gebouwen, waterpartijen en zelfs het vliegveld, zijn onderdeel van het decor van de lichtshow. Het publiek volgt het ongeveer 20 minuten durende schouwspel vanaf verschillende plekken middenin de miniatuurstad.

Informatie - In de kerstvakantie van 22 december 2007 tot en met 6 januari 2008 is Madurodam dagelijks open van 9.00 uur tot 19.00 uur; de lasershow start om 19.00 uur. Het park sluit direct na de show. De kassa's blijven open tot een half uur voor aanvang van de show.

Voor Madurodam by Light wordt geen toeslag gerekend. Wie overdag Madurodam bezoekt kan op dezelfde dag 's avonds terugkomen voor de lichtshow, zonder extra betaling.

Bron , overgenomen met officiŽle toestemming : Tourpress

Terug