www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

28 december 2007

WK oliebollen op Kerstplaza

25 december- Groningen - Kerstplaza is dit jaar groter dan ooit. Exploitant Arnold Por van Fair en Fun events heeft in Martiniplaza op 10.000 vierkante meter een kermis en een circus neergezet.

Op het kermisterrein staan attracties die moeiteloos mee kunnen draaien op de Meikermis in de stad en daarnaast traditioneel vertier als de botsauto's en een cake walk. Por begon drie jaar geleden met Kerstplaza. Het evenement, dat nog tot zaterdagavond duurt, is inmiddels uitgegroeid tot het grootste indoorfestijn van het land.

Het geheel wordt omlijst door een showprogramma. Hoogtepunt van dat programma op Tweede Kerstdag is Fokko Kramers wereldkampioenschap oliebollen eten.

Tijdens de kerstvakantie brengt Madurodam weer de 'spectaculaire' licht- , water- en lasershow ĎMadurodam by Light'. Iedere avond vanaf 19.00 uur kan de bezoeker zich onderdompelen in een fascinerend Hollands sprookje, dat het verhaal vertelt van Hansje Brinker en de strijd tegen het water. Overdag is de miniatuurstad te bezichtigen, voor de kinderen is er zes keer per dag een poppenkastvoorstelling; elk uur tussen 13.00 en 18.00 uur. 's Avonds kan de dag worden afgesloten met Madurodam by Light.

Bron , overgenomen met officiŽle toestemming : Dagblad van het Noorden

Terug