www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

9 maart 2007

Move-It, foto G. Spijkers

Ruim twintig attracties op kermis

Gepubliceerd op 08 maart 2007, 16:47

Hoofddorp - Op het parkeerterrein aan de Burg. van Willigenlaan gaat volgende week woensdag de kermis van start. Meer dan twintig attracties worden opgebouwd in Hoofddorp, waaronder enkele spectaculaire. En er kan op allerlei plekken worden gesmuld.

Voor de groteren staat de Move It paraat. Daarin kunnen 18 personen tegelijkertijd in een groot draaiend zesarmig apparaat plaatsnemen, met aan elke arm drie zware gondels. De inzittenden worden flink door elkaar geschud. In de Fun Factory worden dansende ritjes gemaakt en ook de Future Dance doet iets met dans. Deze variant op de breakdance richt zich op de jeugd. Op de kermis ontbreekt de vertrouwde autoscooter, beter bekend als de botsauto, niet. Verder zijn er familieattracties als de Bewegende Bank en het Booby Trap Hotel. In dit hotel maakt men de raarste dingen mee en beweegt men zich voort via bewegende trappen, dansende relingen en draaiende schijven. Deze attractie wordt in het donker uitbundig verlicht.

De kleinsten kunnen terecht bij de draaimolen, mini cars, Aqua Blasta, kinder Kop van Jut en minicars. Gegarandeerd een prijsje winnen is er bij het touwtje trekken, eendjes vissen en ballen gooien. Volwassenen moeten iets meer moeite doen voor het winnen. Wie zijn behendigheid wil testen kan terecht bij de Pusher, bussensport, Apollo Jackpot, Kop van Jut, het emmerspel, kamelenrace, het voetbal- en basketbalspel, de schietsalon en de grijpkraantjes.

Vrijdagavond 16 maart is om 19.30 uur de trekking van de grote kermisloterij. Zaterdagavond voltrekt zich rond de klok van 22 uur een kleurrijk schouwspel boven de skyline van Hoofddorp als het vuurwerk de lucht in wordt geschoten. De laatste dag van de kermis wordt door de kermisexploitanten uitgeroepen tot Eurodag. Dat betekent dat men voor één euro kan plaatsnemen in diverse vermaakszaken.

Openingstijden: woensdag 14 maart van 13 tot 23 uur; donderdag 15 en vrijdag 16 maart van 15 tot 23 uur; zaterdag 17 en zondag 18 maart van 13 tot 23 uur. Voor meer info zie www.kermishoofddorp.nl

Bron, geplaatst met officiële toestemming, : Haarlems Dagblad

meer nieuws