www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

10 maart 2007

Zeg ja op de Tilburgse kermis

Speciale ceremonie op grootste publieksevenement van Nederland

Gepubliceerd op 09 maart 2007

Paren die dit jaar in de maand juli in het huwelijk treden kunnen deze dag een extra feestelijk tintje geven op de Tilburgse Kermis. Een groot deel van de huwelijksvoltrekking vindt dan bij een attractie of op een markante plek van het kermisterrein plaats. In combinatie met de eerdere formele handeling in het midden in het kermisterrein gelegen stadhuis geldt dit huwelijk dan als een écht huwelijk voor de burgerlijke stand.

Met een informatiebrochure informeert de gemeente paren met trouwplannen in de komende maanden over deze mogelijkheid. Wethouder Hans Janssen bevestigt het huwelijk in de speciale kermisceremonie. Janssen: “De kermis is een broedplaats voor vele liefdes. Bij de schietkraam of in het reuzenrad; het evenement is al sinds jaar en dag een magneet voor verliefde paren en nieuwe kennismakingen. Volop reden om kermisgeliefden de kans te bieden het evenement een speciale plaats in hun huwelijk te geven”.

Normaal gesproken is het niet mogelijk om op de Tilburgse Kermis de huwelijksceremonie te laten plaatsvinden. Speciaal voor de mensen die een band met de kermis hebben wil de gemeente graag een uitzondering maken. Het formele huwelijk moet dan in juli gesloten worden, waarna de extra kermisceremonie kan plaatsvinden. In overleg met de geïnteresseerden wordt een datum gekozen.

Geïnteresseerde paren kunnen zich wenden tot de afdeling burgerlijke stand van de gemeente Tilburg, telefoonnummer 013 - 213 13 13.

Bron, geplaatst met officiële toestemming, : Gemeente Tilburg

meer nieuws