www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

17 maart 2007

Komst kermis Oost-Souburg onzeker’

Door Miriam van den Broek

OOST-SOUBURG - Er is geen geschikte plaats voor de kermis in Oost- Souburg. Dat heeft de gemeente Vlissingen aan het dorpsplatform geschreven. In die brief wordt het platform gevraagd of die nog een oplossing weet. Zo niet, dan komt er weer geen kermis.

Vorig jaar ging de kermis met Pinksteren niet door omdat de vaste locatie, het parkeerterrein tegenover de voetbalclub, werd bebouwd. De gemeente beloofde voor 2007 op zoek te gaan naar een andere plek. Maar volgens wethouder C. Seijbel zijn de Kanaalstraat, de Karolingische Burg, het Oranjeplein en de Burgemeester Stemerdinglaan ongeschikt.

Voorzitter P. Steketee van het dorpsplatform zegt de reactie van Vlissingen vreemd te vinden. "Het kan prima op de parkeerplaats van het Oranjeplein. Vorig jaar hebben we met ambtenaren afgesproken dat er voortaan alleen nog een afgeslankte kermis zou komen voor kleine kinderen. Daar wordt nu met geen woord over gerept." Steketee praat volgende week met de nieuwe wijkwethouder voor Souburg, T. Croné, over onder meer de kermis.

Bron artikel, geplaatst op www.hullygully.nl mte officiële toestemming : Provinciale Zeeuwse Courant

meer nieuws