www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

24 maart 2007

Legowedstrijd tijdens kermis in Paleis

Kans op een dag Beekse Bergen voor hele schoolklas

Foto Copyright G. Spijkers

De kermistentoonstelling in het Paleis krijgt dit jaar tijdens de Tilburgse Kermis een aantal nieuwe attracties in het paleisje. De attracties zijn gemaakt van Lego en horen bij de nieuwe Lego schoolwedstrijd voor kinderen van groep 7 en 8 van basisscholen uit Tilburg. De gemeente nodigt kinderen uit om zich met hun klas, een groep of zelfs individueel op te geven en mee te doen. De mooiste attractie van Lego wint een dagje Beekse Bergen voor de hele klas van de winnaar(s).

De Tilburgse Kermis vindt dit jaar plaats van 20 tot en met 29 juli. De kermistentoonstelling in het Paleis bestaat uit bijzondere modelattracties en veel historisch foto- en videomateriaal. Momenteel benadert de gemeente scholen in Tilburg om leerlingen te interesseren om aan de wedstrijd mee te doen. Kinderen kunnen bij start van de kermis op 1 dag de attracties bouwen. Aan het eind van de kermis worden de winnaars bekend gemaakt.

De Legoblokken worden beschikbaar gesteld voor de bouwdag en de creaties zijn in de loop van de kermis te bezichtigen door de bezoekers van de kermistentoonstelling.

Aanmelden :

Kinderen die zich op willen geven kunnen een mailtje sturen naar: Jet.van.Baast@tilburg.nl. De navolgende gegevens zijn dan van belang: namen deelnemers; naam basisschool; groep; leeftijd (en).

Bron : persbericht gemeente Tilburg

Terug