www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

27 maart 2007

ORganisatie Kermissen uitbesteed

Foto : kermis Haarsteeg 2005

Het college van Heusden heeft besloten de organisatie van de kermissen in de gemeente uit te besteden om zo de kwaliteit van de kermissen voor de toekomst te verzekeren. Gebroeders Regter hebben de opdracht gekregen om de kermissen vanaf 2007 te organiseren.

De gemeente Heusden organiseert ieder jaar kermissen in de diverse kernen. Er worden elk jaar kermissen in zeven kernen georganiseerd, namelijk in Drunen, Vlijmen, Heusden, Elshout, Nieuwkuijk, Herpt en Haarsteeg. De gemeente wil die kermissen graag ook in de toekomst behouden.

De laatste jaren zijn een aantal belangrijke ontwikkelingen zichtbaar: de kermissen worden steeds professioneler en de exploitatie staat onder druk. De kennis bij de gemeente is kwetsbaar en het organiseren van kermissen is geen kerntaak voor de gemeente. Uitbesteding van het werk is in het licht hiervan een logische keuze. Wel houdt de gemeente de regie over de kermissen.

De Gebroeders Regter zullen de kermissen gaan organiseren. Zij hebben ruime ervaring en zijn als kermisexploitant al jaren aanwezig op zes van de zeven kermissen.

Bron : Gemeente Heusden.

Terug