www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

20 april 2007

'Ernst, Bobbie en de geslepen onix'-dag in attractiepark Slagharen

SLAGHAREN Op zaterdag 21 april wordt in Attractiepark Slagharen de nieuwe speelfilm van Ernst en Bobbie vertoond. Tevens geven de bekende kinderhelden een aantal gratis mini-optredens.

In combinatie met een dagje Slagharen kunnen fans via de website www.slagharen.com kosteloos kaarten bestellen voor de mini-optredens van Ernst en Bobbie in het attractiepark. Daarnaast is het mogelijk om via een prijsvraag VIP plaatsen voor de kinderfilm en zelfs een persoonlijke ontmoeting met Ernst en Bobbie te winnen.

Voor de opnames van de spannende speelfilm Ernst, Bobbie en de geslepen Onix (bekroond met een Gouden Film) zijn de acteurs onder andere in Attractiepark Slagharen geweest. Zo zijn in de film bijvoorbeeld de Looping Star achtbaan, de sfeervolle Main Street en de vakantiehuisjes te zien.

Tijdens de Ernst en Bobbie dag in Attractiepark Slagharen zal de film exclusief worden vertoond aan winnaars van de prijsvraag. Meer informatie over de optredens van Ernst en Bobbie en de prijsvraag is te vinden op www.slagharen.com.

Bron : persbericht Attractiepark Slagharen

Terug