www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

25 april 2007

Drie dagen lang feest in Lage Zwaluwe

Dinsdag 24 april 2007 - LAGE ZWALUWE - Kermis, een verlichte botenshow en het kinderdorp Een greep uit het programma van de Zwaluwse Havenfeesten die dit weekend op de rol staan.

Spectaculair is vooral het evenement Glij van de Dijk, dat zaterdagmiddag van twee tot vijf uur wordt gehouden. De bedoeling is met een onaangedreven voertuig van de Nieuwelandsewijk de Kruisstraat in te rijden. Zowel vrijdag- als zaterdagavond zijn er in de binnen- en buitenhaven verlichte boten te bewonderen. Kinderen kunnen zich uitleven in het kinderdorp dat zaterdag en zondag van 11.00-18.00 uur staat op de Ameroever. Op zondag is daar ook een kinderrommelmarkt. Alledrie de dagen is er kermis op het terrein van cafetaria Stuurboord. Vrijdagavond zijn de attracties van vier uur 's middags tot middernacht te bezoeken. Zaterdag en zondag van twaalf uur 's middags tot twaalf uur 's avonds.

Wie een kijkje wil nemen in de wereld van het wakeboarden, kan zondagmiddag tussen één en vijf uur buitengaats terecht. Daar vindt een demonstratie van deze watersport plaats. Ook is het mogelijk dan een kanorace te volgen die voor restaurant De Fuik op het programma staat. Op de Nieuwelandsedijk staat tussen twaalf en vijf uur diezelfde dag een braderie.

Bron, overgenomen met officiële toestemming : BN/De Stem

Terug