www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

27 april 2007

Oranjekermissen

26 april - Groter dan ooit. Dat is in deze feestweek de kermis in Huizen die weer te vinden is op het terrein achter restaurant De Kalkovens bij de aanlegplaats van de veerboot. Voor een bezoek aan de kermis is een reis naar Huizen echter niet noodzakelijk, want ook in Hilversum en Nederhorst den Berg kan dezer dagen gezwaaid, gezwierd, gebotst en gedraaid worden.

Op de Huizer kermis die duurt tot en met woensdag 2 mei, vinden bezoekers onder meer Nederlands grootste mobiele achtbaan met draaiende gondels, de Super Mouse. Dat is niet de enige spectaculaire attractie, want op het kermisterrein staan ook een glijbaan van vijftien meter hoog en 40 meter lang, de X-treme, de Master, een 40 meter hoge Booster. Wat minder heftig vermaak bieden attracties als de draaimolen, Mini Car, de Autoscooters en de Kop van Jut. Om de inwendige mens te verwennen kent de kermis natuurlijk de suikerspin, de gebakkraam, een poffertjestent, een snackwage en een snoepkraam.

De Huizer kermis is dagelijks open, met uitzondering van zondag 29 april. Dinsdag 1 en woensdag 2 mei zijn er eurodagen. Voor meer informatie: www.oranjekermishuizen.nl.

Op de Groest in Hilversum gaat de kermis vandaag van start en blijft daar tot en met 6 mei. Vandaag, morgen en op 1, 2, 3 en 5 mei is de kermis open van 11.00 tot 23.00 uur. Op 28 april gaat de pret een uurtje langer door. Op 29 april wordt pas om 13.00 uur begonnen, maar dan gaat de pret ook tot 01.00 uur door. Op 4 mei wordt in verband met Dodenherdenking al om 18.00 uur gestopt en op 6 mei is de aanvangstijd 13.00 uur.

In Nederhorst den Berg begint de kermis morgen en duurt tot zaterdag 5 mei. Woensdag 2 mei is het familiedag op de kermis. De exploitanten hebben dan speciale aanbiedingen, waarmee zoín gezinsuitje wat voordeliger wordt. De attracties draaien dagelijks van 14.00 tot 23.00 uur. Op Koninginnedag wordt al om 10.00 uur begonnen en op vrijdag 4 mei staat alles een dagje stil.

Bron en copyright, overgenomen met officiŽle toestemming : De Gooi- en Eemlander

Terug