www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

7 mei 2007

Nominatie Deventer op Stelten

DEVENTER - Het festival Deventer Op Stelten is genomineerd voor de nationale titel Leukste stadsevenement van het jaar. Dat heeft de jury van de Nationale Evenementenprijzen bekend gemaakt.

Er zijn drie genomineerden voor deze prijs: het cabaretfestival in Groningen, het programma rondom de Kermis in Best en het festival Deventer Op Stelten. In 2006 vond de tiende editie van Deventer Op Stelten plaats in de historische binnenstad van Deventer. Met ruim 90 prachtige voorstellingen, grote openluchtspektakels en 120.000 enthousiaste bezoekers was het festival een groot succes.

Het Evenementenbureau van de VVV Deventer is vereerd met de de nominatie. De nominatie van Deventer Op Stelten ziet het Evenementenbureau ook zeker als waardering voor alle betrokkenen bij dit festival in Deventer, zoals de gemeente Deventer, de provincie Overijssel, en de vele sponsoren.

De Nationale Evenementenprijzen worden jaarlijks uitgereikt. Het gaat hierbij om prijzen voor de beste publieksevenementen van Nederland, in verschillende categorieŽn, en de Evenementenstad van het jaar.

De nominaties voor de titel Evenementstad van het jaar worden eind volgende week pas bekend gemaakt. Deventer is in 2006 uitgeroepen tot 5e Evenementenstad van Nederland. De uitreiking is op 5 juni in Rotterdam.

Bron, overgenomen met officiŽle toestemming : De Stentor

Terug