www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

8 mei 2007

Europese primeur op meikermis Groningen

GRONINGEN - Liefhebber of niet: vanaf vrijdag is het Groninger centrum het decor voor de Meikermis. En de Groninger Meikermis zou de Groninger Meikermis niet zijn als er niet een primeur zou zijn, een Europese primeur zelfs.

Verantwoordelijk voor de nieuwe attractie is Fair Entertainment Groningen. Exploitant Arnold Por zet tussen stadhuis en V&D (de plek is nog niet helemaal zeker) de Live Action Show neer. De Live Action Show is een grote tent. Binnen worden filmscŤnes nagespeeld en de bezoeker die door de tent wandelt, waant zich onderdeel van de film, is de bedoeling.

Por ontdekte de attractie in Amerika en besloot die naar Nederland te halen. De belangstelling is volgens hem groot. "Steden in BelgiŽ en Frankrijk hebben al aangegeven de attractie te willen hebben. In Groningen starten we dan ook onze Europa Tour 2007."

Gruwelen wordt het wel in de tent: voor de Action Show heeft Por het thema horror gekozen. Kinderen mogen alleen onder begeleiding naar binnen. "Het kan af en toe best heftig zijn", verklaart Por. De kermis wordt vrijdagmiddag geopend door wethouder Peter Verschuren.

Bron, overgenomen met officiŽle toestemming : Het Dagblad van het Noorden

Terug