www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

9 mei 2007

Voorjaarskermis Hoensbroek

Van zaterdag 16 t/m dinsdag 19 juni 2007 zorgen 30 kermisattracties op de Markt in Hoensbroek voor vertier. U vindt hier voor jong en oud vermaak, zoals de Autoscooter, Fun Factory, Familieachtbaan, Snow-Jet en de Free-style. Voor de jongste kermisbezoekers staat er ook nog de Kinderdraaimolen, Mini-cars en Buggy-ride. Verder zijn er vele spellen te vinden zoals: Lucky/holly-Cranes, Jackpot, Fippa Winna, Fotoschietsalon, Eendenspel, Touwtjetrekken, Rollo, Skeeball, 3 op een rij en vuilnisbakkenspel. De fijnproevers kunnen terecht voor oliebollen, vis, suikerspin, snoep, noten, snacks, fruit en ijs. Ook de Van Gogh-fotostudio ontbreekt niet in Hoensbroek.

Openingstijden

Zaterdag 16 juni van 14.00 - 24.00 uur

Zondag 17 juni van 13.00 - 24.00 uur

Maandag 18 juni van 14.00 - 24.00 uur

Dinsdag 19 juni van 14.00 - 24.00 uur

Pret Piraat op de kermis in Hoensbroek : Maandag 18 juni vanaf 19.00 uur bezoekt Pret Piraat met zijn bemanning de kermis in Hoensbroek De saturn van exploitant Geven is er niet meer. De attractie reist na een restyle als Helitwist onder exploitant Elisen.

Herman bekend van Idols en Jensen op de kermis. Dinsdag 19 juni vanaf 20.00 uur zal Herman Berghuis een spetterend optreden geven op de kermis in Hoensbroek. Uiteraard is het ook mogelijk om met deze idol op de foto te gaan.

Marktverplaatsing : De weekmarkt van vrijdag 15 juni wordt in verband met de opbouw van de kermisattracties verplaatst van de Markt naar de Marktstraat en de grote parkeerplaats op de Rietrastraat.

Verkeersmaatregelen : In verband met de kermis en de opbouw van de kermisattracties zijn de Markt, de Marktstraat en een gedeelte van de Pastoor Kuilenweg vanaf woensdag 13 juni (vanaf 18.00 uur) voor alle verkeer afgesloten. Het verkeer kan gebruik maken van de aangegeven omleidingroutes.

Familiedag op dinsdag 19 juni : Op de familiedag geven veel kermisexploitanten extra korting. Dit staat bij de kassa van de attractie aangegeven.

Albert Heijn Penningenactie : Dit jaar wordt door Albert Heijn i.s.m. de kermisexploitanten weer een penningactie georganiseerd op de voorjaarskermissen in Heerlen-centrum en Hoensbroek. Van 21 mei t/m 16 juni kunnen de klanten van Albert Heijn 't Loon, Albert Heijn aan de Schandelerboord, Albert Heijn Hoensbroek en beide Albert Heijn filialen in Brunssum sparen voor korting op de kermissen Heerlen-centrum, Hoensbroek en Brunssum. Bij aankoop van diverse artikelen ontvangt men een of meerdere gratis penningen. De penningen hebben een waarde van 0.50 en zijn op de kermis in Hoensbroek in te leveren bij de deelnemende attracties.

Bron, overgenomen met toestemming, Gemeente Heerlen

Terug