www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

14 mei 2007

Kermis in Raamsdonk

Kermis in Raamsdonk

De kermis in Raamsdonk staat weer voor de deur! Dit jaar begint deze kermis op zaterdag 2 juni en eindigt hij op dinsdag 5 juni. Het is een heel leuk en gezellig evenement voor zowel jong als oud. Het staat opgesteld aan De Oude Melkhaven. De volgende attracties staan dit jaar op de kermis: een snoepkraam, een gebakkraam, een draaimolen, een fotoschiettent, een autoscooter, een boksbal, een ijssalon, de lucky cranes en een lijntrek/bussenspel. Dit jaar staat er ook een nieuwe attractie: de chamonix. Dit is een supersnelle rups. De kermis duurt elke dag van 1 uur ís-middags tot 12 ís-avonds.

Roelof : Op zondagavond 3 juni om 19:30 uur geeft de zanger Roelof een live optreden op de kermis. Roelof is onder anderen bekend van het TROS-programma ď1000 sterren stralenĒ. Hij zingt met zín warme stem eigen Nederlandstalige nummers. Mis het niet, want het belooft een gezellig optreden te worden.

Clowns Boebes en Slobje : Op maandag 4 juni komen de clowns Boebes en Slobje kermis vieren met de kinderen. Ze delen van alles uit en doen leuke spelletjes; een waar spektakel! Vanaf ongeveer 19:00 uur kun je dit duo tegen het lijf lopen.

Kortingsbonnen : Als je met korting gebruik wil maken van de attracties op de kermis in Raamsdonk moet je eens in weekblad De Langstraat kijken. Daar staan kortingsbonnen die je kunt uitknippen en inleveren bij de attracties op de kermis in Raamsdonk.

Bron : Gemeente Geertruidenberg

Terug