www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

23 mei 2007

Vanaf 26 mei opnieuw Sinksenfoor op gedempte zuiderdokken

Tijdens het komende Pinksterweekend gaat de jaarlijkse Sinksenfoor in Antwerpen van start. Op zaterdag 26 mei beginnen 150 attracties tot 8 juli te draaien en te schommelen.

Naast een nieuwe locatie voor het vertrouwde reuzenrad, maken de gedempte zuiderdokken dit jaar plaats voor een primeur. De splinternieuwe 'Jet Force' is een aanrader voor liefhebbers van een dolle rit op 22 meter hoogte waarbij ze ook nog een paar maal over de kop gaan.

Een andere nieuwe attractie is 'Phoenix' die op zeven meter hoogte in verschillende richtingen roteert. Voorts is de gekende 'Elastiek' weer van de partij. De attractie 'Top Scan' die vorig jaar voor problemen zorgde, is terug naar de fabriek voor aanpassingen. In zijn genre is de 'Drop Zone' aanwezig, uitgebaat door een andere exploitant.

Ook dit jaar is de politie met een mobiele post aanwezig en kijken ze toe op sluikstorten, geluids-en verkeersoverlast.

De foor is op weekdagen open tot middernacht en in het weekend tot 1 uur 's nachts. Op donderdag 14 juni zijn gehandicapenorganisaties welkom voor een namiddag gratis kermisplezier. Op 27 juni krijgt iedereen korting op de familiedag. Tijdens de 'Big Bang' op 8 juli worden er kortingen tot 40 procent toegestaan.

Bron , overgenomen met officiŽle toestemming : Gazet van Antwerpen

Terug