www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

24 mei 2007

Toverland met OV bereikbaar

Dankzij de komst van vervoersorganisatie Veolia is de bereikbaarheid van Toverland met het Openbaar Vervoer verbeterd. In het hoogseizoen wordt bovendien een extra halfuurdienst ingeschakeld om de tienduizenden bezoekers aan het park ook de gelegenheid te bieden om per Openbaar Vervoer Toverland te bezoeken.

Reguliere buslijn 65 : Vanuit treinstation Horst-Sevenum loopt buslijn 65 naar Toverland, kosten € 2,80 voor een enkele reis. Voor een rit dient tenminste één uur voor vertrek gereserveerd te worden via Veolia, telefoonnummer 0900-0699.

Pendelbussen tijdens hoogseizoen : Van 22 juni t/m 2 september 2007 rijden er ieder half uur bussen naar Toverland vanaf de treinstations Horst/Sevenum en Venlo. De zogenaamde Toverlijn 1 vanuit Horst Sevenum kost € 2,50 per enkele reis en een ritje met de Toverlijn 2 vanuit Venlo bedraagt € 3,50 per enkele reis.

Kinderen gratis : Kinderen tot 12 jaar mogen GRATIS meereizen, mits onder begeleiding van een betalende volwassene (maximaal 2 kinderen per betalende volwassene). Uiteraard zijn op deze lijnen ook de MetElkaartjes en (Combi)dagkaarten geldig. Voor meer informatie over het openbaar vervoer en/of het busschema naar Toverland, kijk op www.toverland.nl of www.veolia.nl.

Bron : persbericht Toverland : Toverland

Terug