www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

27 mei 2007

Kindekermis niet haalbaar

HELMOND - De jaarlijkse kinderkermis in Stiphout in de eerste week van juni gaat niet door. Dat heeft de Projectgroep Dagelijks Beheer Stiphout besloten.

Voorzitter Sjef Soeterboek van de Projectgroep: "De laatste vier jaar heeft het ons veel geld gekost om kermisexploitanten naar Stiphout te halen. Bovendien hadden we hoge kosten omdat we een groot aantal kaartjes gratis weggaven. Daartegenover stond een veel te gering aantal bezoekers." Hij vervolgt: "Onze oproep in het Kermisblad om in te schrijven voor de kermis in Stiphout leidde tot twee aanmeldingen, waarvan er een alsnog werd teruggetrokken. Daarmee werd de kinderkermis in Stiphout geen haalbare kaart."

Het niet doorgaan van de kinderkermis zit Soeterboek hoog: "Het lijkt wel of ouders te lui zijn om met hun kinderen iets leuks te gaan doen." De Projectgroep hoopt dat het niet doorgaan van de kinderkermis tot dit jaar beperkt blijft. "We broeden op mogelijke oplossingen en we laten het er zeker niet bij zitten", aldus een gedreven Soeterboek.

Bron,overgenomen met officiŽle toestemming : Eindhovens Dagblad

Terug