www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

27 mei 2007

Kermis is weer neergestreken in Almere Stad

Foto archief www.almeernieuws.nl

23 mei 2007 - Woensdag is het zo ver.... Dan is er weer kermis. Op verzoek van vele Almeerders is de Katapult weer terug. Deze attractie werpt je als een kogel meters de lucht in, maar ook de Eclips is er weer. Zes durfals kunnen tegelijk in een klein zitbakje en worden met grote snelheden rond geslingerd. Als je dan nog niet misselijk genoeg bent neem je gewoon plaats in de grootste schommel van Nederland, de Extreme... Verder staat het Glazen Doolhof en de Cake Walk er natuurlijk ook.

Hou je niet van al die snelle dingen dan kan je je geluk ook beproeven bij de diverse goktenten.

Aan de allerkleinsten is ook gedacht. De kleine kinderen kunnen touwtje trekken, in de kinderdraaimolen, zij kunnen eendjes vangen, op pony`s rijden en nog veel meer.

En natuurlijk is er voor iedereen het overheerlijke ouderwetse snoepgoed. Oliebollen, nougat, suikerspin en popcorn. Een poffertjeskraam nodigt uit om op het terras te gaan zitten en te genieten van de kermissfeer.

Op woensdag 23 mei kunt u vier ritmunten kopen voor 75 cent per stuk. Op vrijdag is het weer Eurodag. Alle grootvermaak en kinderattracties draaien dan ritten met een normale tijdsduur voor slechts een euro. (MS) Kindekermis niet haalbaar

Bron,overgenomen met officiŽle toestemming : AlmeerNieuws

Terug