www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

28 mei 2007

Drukte op Eurodag op kermis

Foto archief www.almeernieuws.nl

Mooi weer, de traditionele eurodag (hetzelfde als piekendag maar dan 2,2 keer duurder) en veel vooral snelle maagverdraaiende attracties. Alle ingredienten voor een geslaagde en drukke dag op de almeerse pinksterkermis. En druk was het, van heel jong tot jong met af en toe een meer middelbaar gezicht ertussen.

En dan vooral die snelle attracties. Een eclipse voor mensen die het leuk vinden om met een snelheid van 140 kilometer per uur op grote hoogte over de kop te gaan (beloofd worden G-krachten van 4 of meer). Niet geschikt na al te veel van de vooral met kalorieen bezaaide versnaperingen die de kermis verder biedt. En dan de katapult, waarin je in een soort stalen kogel aan grote bungee-elastieken een kleine 50 meter de lucht in wordt geslingerd. Opnieuw niet goed voor de spijsvertering. Voor de minder heldhaftigen zijn er dan gelukkig nog de botsautootjes, het spookhuis en de draaimolen, want die bestaan ook nog.

Dit hele weekeinde kan iedereen er nog terecht. Vanaf maandagavond is het wachten tot eind juni als de kermis Buiten aandoet

Bron,overgenomen met officiŽle toestemming : AlmeerNieuws

Terug