www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

30 mei 2007

Snackbar Seevanck als pinautomaat

28 mei 2007 - Oosthuizen - Meindert Otsen van café-snackbar Seevanck fungeert tijdelijk als de geldautomaat van Oosthuizen. Sinds vrijdag laat de pinautomaat van de Rabobank op het Oosteinde het voor de zoveelste keer afweten, zodat niemand daar nog geld uit de muur kan trekken. En da's natuurlijk knap lastig en helemaal als zo'n storing samenvalt met de kermis in het dorp.

Dat scheelt kermisexploitanten natuurlijk inkomsten ende dorpelingen veel plezier. Mensen willen wel in de attracties klimmen, maar ja geen geld (meer) in hun portemonnee. En de dichtstbijzijnde pinautomaat is in Purmerend en dat is toch al gauw een ritje van zo'n tien kilometer.

Dus wat zit er dan op? Meindert Otsen van café-snackbar Seevanck op het Oosteinde heeft de afgelopen dagen dan maar voor 'vele honderden euro's' aan vaste klanten geleend en ook bestellingen op de pof aangenomen. Otsen: ,,We hebben al geen bankfiliaal in ons dorp meer en dan heb je ook nog eens een pinautomaat die het heel vaak afweten. Met Koninginnedag was-ie stuk en eerder deze maand ook nog eens acht dagen achtereen. En nu dus, sinds vrijdagavond. Er is zaterdagochtend natuurlijk meteen gebeld met het landelijk servicenummer van de bank en daar werd toen gezegd dat de automaat binnen een dag zou zijn gerepareerd. Nou, het is nu maandagmiddag twee uur en er is niks gebeurd.''

Bron, overgenomen met officiële toestemming : Noordhollands Dagblad

Terug