www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

4 juni 2007

Proefdraaien in de Crazy Shake in Deventer

DEVENTER - Het gegil was niet van de lucht. Zo'n acht meiden hadden gistermiddag de moed om op de Brink plaats te nemen in de Crazy Shake van de Deventer exploitant Paul Hezink.

Foto : Bob Bakker.

Hezink liet zijn Crazy Shake alvast even proefdraaien. De dames hadden een sterke maag nodig om de rit te doorstaan. De gondels gingen voortdurend over de kop. Vandaag barst het kermisgeweld in Deventer in alle hevigheid los voor ruim een volle week. De organisatie moest gisteren nog alle zeilen bijzetten want op het Grote Kerkhof was er nog een groot gapend gat.

De familie - achtbaan Fun 4 All is door transportproblemen nog niet gearriveerd. Problemen bij de douane leidden tot de vertraging. De organisatie hoopt dat de achtbaan er medio komende week in Deventer alsnog staat. Tot die tijd is er een oplossing gevonden.

Twee attracties vullen het gat tijdelijk op. Het gaat om de simulator en een nostalgisch reuzenrad. De komst van Fun 4 All naar Deventer is overigens een landelijke primeur die Deventer bij wijze van spreken in de schoot geworpen kreeg. De achtbaan komt rechtstreeks vanuit de fabriek uit ItaliŽ en de eigenaren wilden zelf graag naar Deventer.

Bron, overbenomen met officiŽle toestemming : De Stentor

Terug