www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

11 juni 2007

Vader verwendag in attractiepark Toverland

Na het succes van de Moederdag Verwendag zijn het ditmaal de vaders die in het middelpunt van de belangstelling staan. Attractiepark Toverland biedt op zondag 17 juni 2007 gelegenheid om vaders een heerlijke Sim sa la Verwendag te laten beleven. Naast vele spetterende attracties voor het héle gezin zijn er volop verwen-activiteiten voor de heren.

Sim sa la Bolide - Voor de liefhebbers is er in het park een wel heel bijzondere auto te bewonderen. Middels een prijsvraag over deze bolide maken de vaders kans op gratis toegangskaarten voor de opening van de nieuwe houten achtbaan Troy en… misschien een rondrit?!?

Relaxen en kneden - Vanaf de klok van 13.00 uur zijn er massage-experts aanwezig, die de aanwezige heren graag extra aandacht geven. Want… een heerlijke nekmassage mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de Vader Verwendag bij Toverland.

Sim sa la Smullen - Op het grote podium in de Magic Forest tovert een professionele kok met gemak de meest verrukkelijke recepten uit zijn koksmuts. Heerlijke gerechten, die met een handomdraai op tafel staan. Natuurlijk mag er ook geproefd worden, dat wordt Sim sa la Smullen! Alle attracties zijn op deze dag geopend! Iedereen is welkom en kan Toverland tussen 10.00 en 18.00 uur bezoeken. Op deze speciale dag gelden de reguliere entreegelden.

Bron : persbericht Attractiepark Toverland

Terug