www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

15 juni 2007

KERMIS IN LEENDERSTRIJP (parel 13 juni)

Vanaf komende zaterdag 16 juni t/m dinsdag 19 juni viert Leenderstrijp kermis, groot feest dus! De kermiszaken staan op het veld tussen de Strijperstraat en de Kapelstraat en op een deel van de Strijperstraat. Ook dit jaar wordt de kermis weer omlijst met diverse gezellige activiteiten.

Attracties : Net als voorgaande jaren is ook dit jaar de autoscooter weer van de partij. Er is gokvermaak voor jong en oud en ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Dit jaar heeft de Stichting Behoud Strijper Kermis extra attracties aangetrokken, een ouderwetse zweefmolen, een draaimolen en nostalgische luchtschommels.

Extra activiteiten : Natuurlijk is er tijdens alle kermisdagen volop (live) muziek en gezelligheid in de feesttent (dit jaar midden op het veld) en op het terras. Op zaterdag is er spelmiddag voor de jeugd van de basisscholen van 14.00 tot 16.00 uur. Om 20.00 uur die avond voert toneelvereniging KNAL op het Kaatsveld een wagenspel op. Op maandag begint om 08.00 uur de traditionele gildedag van gilde St. Jan Baptista en tussen 16.00 en 18.00 uur is er in ieder geval“happy hour” bij de Luchtschommels, de Zweefmolen en de Draaimolen. (€ 0,50 per kaartje) Op dinsdag start om 10.30 uur een gezellige fietstocht voor jong en oud en om 16.00 uur is er een toepconcours. Op dinsdag is er ook weer de familiebarbecue. Zie ook de informatie op www.leenderstrijp.nu.

Openingstijden kermis :De kermis gaat op zaterdag en zondag open om 14.00 uur, op maandag om 16.00 uur en op dinsdag om 15.00 uur.

Verkeersmaatregelen : Vanaf woensdag 13 juni (18.00 u.) t/m woensdag 20 juni (12.00 u.) is het deel van de Strijperstraat, dat ligt tussen Strijperdijk en Zaalstraat, alsmede het deel van de Strijperstraat, waaraan de Coöp St. Jan ligt, in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers.

Met dank aan Mevr. M. Beekmans, : Gemeente Heeze-Leende

Terug