www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

22 juni 2007

Kermis in Raamsdonkveer

De kermis in Raamsdonksveer staat weer voor de deur! Dit jaar begint deze kermis op vrijdag 22 juni en eindigt op dinsdag 26 juni. Het is een heel leuk en gezellig evenement voor zowel jong als oud. De kermis staat opgesteld aan het Heereplein en de Hoofdstraat. U vindt de volgende attracties op de kermis: ijssalon, gebakkraam, draaimolen, schiettent, autoscooters, boksbal, suikerspin/popcorn, de lucky cranes lijntrek/bussenspel en nog vele andere attracties. De kermis duurt elke dag tot 24.00 uur.

Opening : Op vrijdagmiddag om 16.00 uur worden er ballonnen opgelaten en opent wethouder Van den Enden de kermis. Deze openingsdag staat in het teken van familie. Er wordt korting gegeven op verschillende attracties, bijvoorbeeld 3 halen, 2 betalen.

Jack van Houten : Op maandagavond 25 juni om 20.00 uur geeft zanger Jack van Houten een live optreden op de kermis. Jack is onder andere bekend van Goede tijden, slechte tijden. Hij zingt met zijn warme stem eigen Nederlandstalige nummers. Mis het niet, want het belooft een gezellig optreden te worden. Na zijn optreden deelt hij handtekeningen uit en kunt u met hem op de foto.

Kortingsbonnen : Als je met korting gebruik wil maken van de attracties op de kermis in Raamsdonksveer moet je De Langstraat de komende week in de gaten houden. Daar komen kortingsbonnen in te staan die je kunt uitknippen en inleveren bij de attracties op de kermis in Raamsdonksveer.

Bron, overgenomen met officiŽle toestemming : Gemeente Geertruidenberg

G. Spijkers

Terug