www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

26 juni 2007

Dordrecht - 15 juni Zomerkermis is er weer! Van 16 t/m 24 juni De zomerkermis staat dit jaar in het teken van ‘Kermis toch betaalbaar’. Flyers met kortingsbonnen zijn verspreid op 93.000 huisadressen en worden ook uitgedeeld op de kermis, VVV en Aquapulca. De zomerkermis duurt tot zondag 24 juni 2007. De kermis staat ook dit jaar weer op de hoek van de Spuiboulevard en Hellingen, voor het stadskantoor. Vanaf vandaag zijn de straten afgesloten voor doorgaand verkeer. Voor alternatieve routes kunt u www.dordrecht.nl/wegafsluitingen raadplegen.

Op zaterdag 16 juni om 13.00 bij het reuzenrad, helpt een oude bekende…: Herman Berghuis de zomerkermis feestelijk openen. Wethouder F.J. van den Oever verricht de officiële aftrap.

Direct na de opening zal partyband 'De Stumpers' het geheel muzikaal ondersteunen samen met het kermispromotieteam. De band en het promotieteam gaan via de kermis naar het centrum. Onderweg delen zij frisbees en flyers uit aan belangstellenden met daarin kortingsbonnen en aanbiedingen.

In de bijlage vindt u het randprogramma van de zomerkermis 2007 en een voorbeeld van de flyer.

Meer informatie op: www.kermisdordrecht.nl

Bron, overgenomen met officiële toestemming: Gemeente Dordrecht

Terug