www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

26 juni 2007

Kermis Deurne

05-06-2007 Van 8 juni tot en met 12 juni kermis in Deurne Herman van Idols opent Deurnese kermis Van vrijdag 8 juni tot en met dinsdag 12 juni wordt de jaarlijkse kermis in Deurne gehouden. De zanger en danser Herman uit Idols opent op vrijdagmiddag om 16.30 uur de kermis. De attracties worden ook dit jaar opgesteld op de Markt, Visser, Kerkstraat, Parkeerterrein Molenstraat/ Kerkstraat en de Molenstraat.

Programma Vrijdag 8 juni om 16.30 uur: OfficiŽle opening met Herman uit Idols.

Zaterdag 9 juni om 18.30 uur: Kinderen kunnen meezingen en dansen op de bekende liedjes van de Vrolijke Kabouters.

Zondag 10 juni om 22.30 uur: Spectaculaire vuurwerkshow in het Pastoor Roespark.

Maandag 11 juni om 19.00, 20.00 en 21.00 uur: De partyzangers Henkie, Henk Damen en Frank van Etten geven een miniconcert op de kiosk.

Dinsdag 12 juni om 16.00 en 19.30 uur: Kettingzaagartiest Peter de Koning geeft spetterende zaagshow.

Attracties : Speciaal is dit jaar de spectaculaire attractie Thriller. De overige attracties zijn Turbo-Polyp, viswagen, Jackpot, Grill-House, Lunapark, Lucky-Cranes, Kop van Jut, loempias, schietsalon, Crazy-Wave, nougatwagen, kanalenspel, kamelenrace, suikerspin, pindas/ popcornwagen, draaimolen, lijntrekspel, reuzenrad, Babyflug, gebakwagen, autoscooter, rupsbaan, Pusher, ijssalon, Master, poffertjeskraam, Skee-Ball, vuilnisbakkenspel, Kiddy-Ride, Break-Dance, rollbal-spel, melkbussenspel en de Booster.

Toegangsprijzen Ook in 2007 zijn de prijzen van de attracties gebonden aan maxima om de kermis voor de inwoners van Deurne betaalbaar te houden. De grootvermaakzaken vragen maximaal EUR 1,50 per rit en de kindervermaakzaken maximaal EUR 1,00 per rit.

Verkeersmaatregelen In verband met de kermis Deurne wordt de weekmarkt op vrijdag 8 juni gehouden op de Europastraat in Deurne. Hierdoor is de Europastraat, tussen Veldstraat en Molenstraat op deze dag afgesloten voor alle verkeer, behalve voor voetgangers. Het doorgaande verkeer wordt met borden via de Hogeweg-Lagekerk omgeleid of via de Dunantweg-Houtenhoekweg.

Bron, overgenomen met officiŽle toestemming: Gemeente Deurne

Terug