www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

27 juni 2007

Alle info dit jaar op speciale Kermissite

Helikoptervluchten verloot op Kermis in Goirle Van zaterdag 23 juni tot en met woensdag 27 juni is het kermis in Goirle. Dit jaar staat er weer een reuzenrad van maar liefst 40 meter hoog en ook de fameuze Booster is weer present op het Van Hogendorpplein.

In samenwerking met enkele kermisexploitanten heeft de gemeente Goirle diverse activiteiten georganiseerd, waaronder de verloting van 12 helikoptervluchten. Voor het eerst is er dit jaar ook een kermissite in de lucht, waarop alle evenementen en attracties staan. Kijk op www.kermisgoirle.nl">.

Programma : Zaterdag 23 juni maakt 'Brassband Carribean Brass International' een muzikale rondwandeling door Goirle met exotische danseressen. Kinderen kunnen met de band meelopen naar het kermisterrein. Wethouder van Eijkeren verricht daar om 12.30 uur de opening en verloot 12 helikoptervluchten onder inzenders van de bon uit het Goirles Belang en de deelnemers die zich via www.kermisgoirle.nl hebben aangemeld. Zondag 24 juni begint in de feesttent om 11.00u het kermisconcert van Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning. Maandag 25 juni kunnen kinderen vanaf 19.00 kennismaken met Clown Bassie. Bassie deelt gratis foto's, vlaggetjes, stickers, lolly's, oliebollen en nog veel meer uit. Gedurende de kermis kunnen kinderen tot en met 12 jaar meedoen aan de letterzoektocht. In het Goirles Belang staat een deelnameformulier. Het formulier kan ook via de website uitgeprint worden. De prijsuitreiking is voorafgaand aan de kermisloterij op dinsdag 26 juni om 21.30 uur. Woensdag 27 juni om 23.00 uur wordt de kermis afgesloten met een spectaculair vuurwerk.

Bron, overgenomen met officiŽle toestemming: Gemeente Goirle

Terug