www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

27 juni 2007

Kinderen slapen niet meer van spookhuis

Kinderen slapen niet meer van spookhuis

26 juni - Schagen - ,,Kleine kinderen zijn zich doodgeschrokken van het spookhuis dat tussen de attracties voor de allerkleinsten stond op de Schager kermis''. Dat schrijft een moeder van een zoontje van twee, die niet met haar naam in de krant wil.

De vrouw ging met man en kind de kermis over en vond in de Nieuwstraat allerlei leuke kinderattracties. Onder meer een draaimolen en autootjesattractie stonden ongeveer ter hoogte van de Rabobank en de apotheek. ,,Maar hoe heeft men tussen allemaal ontzettend leuke attracties juist voor kleine kinderen zo'n spookhuis kunnen plaatsen?''. De gevel van het spookhuis werd getooid met onder meer een reusachtige spin en een pratende holbewoner. ,,Die zwarte holbewoner klonk heel eng en hard en ik heb ook verschillende kinderen zien huilen op de Nieuwstraat en het Rapenpad. Mijn zoontje roept nu de hele dag en soms 's nachts 'Nee apie, mama, nee apie'. Heel jammer. Wat zo leuk moest zijn is voor die kinderen een nachtmerrie geworden. Misschien wat om anders te doen?'', aldus de moeder.

Kermisorganisator Kobus Kabalt neemt het in overweging. ,,We hebben er meer mensen over gehoord maar het is niet zo simpel. We moeten enorm puzzelen met de ruimte die we hebben. Wel heb ik gehoord dat er mogelijk een paar dode bomen aan de Nieuwstraat gaan verdwijnen en dan krijgen we misschien wat ruimte om de boel anders in te delen. Maar laten we eerst maar kijken wat we volgend jaar aan attracties hebben, misschien komt er wel helemaal geen spookhuis meer.''

Bron, overgenomen met officiŽle toestemming: Noordhollands Dagblad

Terug