www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

1 juli 2007

Optreden Garfield en Henk Damen op Dongense kermis 2007

Goede tradities moet je in ere houden en daarom is het van vrijdag 6 tot en met dinsdag 10 juli weer kermis in Dongen. Deze periode staat het Wilhelminaplein in Dongen vol met kermisattracties, in totaal rond de dertig.

Het aanbod is voor jong en oud. Op vrijdag is de familieavond met speciale prijzen bij veel attracties en aanbiedingen voor de bezoekers. Op zaterdag komt Garfield, het bekende stripfiguur, naar de kermis en op maandag treedt volkszanger Henk Damen op.

De opening van de kermis valt traditiegetrouw samen met de ballonnenwedstrijd. Na de openingshandeling op vrijdag 6 juli 2007 om 19.00 uur wordt het startsein gegeven voor de afstandswedstrijd. De ballonnen met wedstrijdkaart zijn die dag tussen 18.15 en 18.45 uur gratis bij cultureel centrum de Cammeleur aan de Hoge Ham af te halen. Blaaskapel Aosum Noot zorgt voor de muzikale begeleiding tijdens de tocht van de Cammeleur naar het Wilhelminaplein.

Programma : Op vrijdag start, na de ballonnenwedstrijd, de kermis met de familieavond. De kinderattracties zijn op deze avond 50 eurocent per rit. Bij de meeste grootvermaakattracties kost een ritje Ä 1,- en de eet- en behendigheidskramen geven aantrekkelijke kortingen. De kermis is deze dag tot middernacht geopend. Op zaterdag 7 juli 2007 komt Garfield vanaf 19.30 uur kermis vieren. Op maandag 9 juli 2007 treedt volkszanger Henk Damen op vanaf 21.00 uur. Van zaterdag 7 juli tot en met dinsdag 10 juli is de kermis open van 13.30 uur tot 24.00 uur. Dinsdagavond sluit een spetterend vuurwerk de kermis om 23.00 uur af.

Ballonnenwedstrijd 2006 : Zaterdagmiddag 7 juli is de prijsuitreiking van de ballonnenwedstrijd 2006. De winnaars mogen om 14.00 uur bij de poffertjeskraam hun prijs, een dag gratis kermisvieren, in ontvangst nemen. De winnaars van 2006 zijn: Roni Looijmans, Sep van Wanrooij, Anne van der Poel, Wai Yi Chau en Eline van Dongen.

Attracties : De jonge kermisbezoekers kunnen zich uitleven in onder andere de draaimolen, de kindervliegtuigmolen en de buggy-ride. Andere attracties zijn autoscooter, lunapark, polyp, extreme en No Limit XXL. Natuurlijk zijn er ook spel- en behendigheidattracties en eetkramen. De attracties die deelnemen aan de familieavond kunt u herkennen aan de speciale poster.

Bron bericht, overgenomen met officiŽle toestemming : Gemeente Dongen

Terug