www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

10 juli 2007

Kermis Vlissingen, 10 dagen feest

Kermis Vlissingen, 10 dagen feest

Vanaf vrijdag 13 juli staat het centrum van Vlissingen weer helemaal in het teken van één van de grootste kermissen van Zeeland. Tot en met zondag 22 juli kan jong en oud zich weer volop vermaken op het Bellamypark en de Nieuwendijk. Met ruim veertig attracties is er voor elk wat wils te vinden. Voor de jeugd is het één grote speeltuin en voor veel volwassenen is het een feest der herkenning en een gelegenheid waar ze oude kennissen nog eens tegen het lijf kunnen lopen. Zo zorgt de kermis al vele jaren voor oer-Hollands volksvermaak.

Altijd prijs - Op het Bellamypark wordt als vanouds de kinderkermis opgebouwd. Naast de draaimolen en de mini autoscooters kun je hier ook touwtje trekken, eendjes vissen en ballen gooien. En ook dit jaar geldt weer dat kinderen altijd prijs hebben. Natuurlijk wordt ook aan de inwendige mens gedacht en zal een viskraam, suikerspin en popcornkraam niet ontbreken.

Bijzondere activiteiten - Om de kermis extra bijzonder te maken worden er elk jaar bijzondere activiteiten aan het programma toegevoegd. Dit jaar begint dat al op de openingsavond 13 juli met een spectaculaire laser- vuurwerkshow die begint om 22.30. Daarnaast is er op donderdag 19 juli om 22.30 uur natuurlijk het jaarlijkse kermisvuurwerk. Parkeren is op die dag een grotere uitdaging dan op andere dagen dus ons advies luidt: kom op de fiets of kom op tijd.

Bron, overgenomen met officiële toestemming : Gemeente Vlissingen

Terug