www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

23 januari 2007

Venice Beach, voorheen Rota Nostra, komt naar Venray, Foto : www.hullygully.nl

Kermis in Venray

De Venrayse kermis in 2006 was druk bezocht en zeer geslaagd. Er was een gevarieerd aanbod van attracties, de kermisexploitanten waren tevreden en het weer was geweldig. Het grasveld naast de kerk met alleen kinderattracties was een goede aanvulling voor de kermis. Het evenement is zonder noemenswaardige ongeregeldheden verlopen.

Dit jaar is de kermis in Venray van vrijdag 3 tot en met woensdag 8 augus­tus. In totaal worden 58 attracties geplaatst. De toppers dit jaar zijn: de Move-it, de Katapult Bungee, de Fun Factory en de rota nostra (=inmiddels Venice Beach), het eerste reuzenrad sinds vier jaar op de Venrayse kermis. De rota nostra (=inmiddels Venice Beach) heeft 24 gondels en is 35 meter hoog.

Op het rad zijn zo’n 15.000 lampjes gemonteerd. Nieuw voor 2007 is de Real Action Show. Deze show omvat beroemde scènes van internationale filmhits, live gespeeld door acteurs. Andere attracties zijn onder andere het spookhuis Ghost Castle, de Impact, de X-factory en de supergezellige familieachtbaan.

Kinderattracties :

Het grasveld tussen de Grote Kerk en het gemeentehuis biedt ook in 2007 weer alleen plek aan kinderattracties. Behalve een superlange glijbaan, de Megaslide, komen hier de Beach Jumper, een bootjesmolen, de mini-scooter en de Jungle-ride.

Bron, overgenomen met officiele toestemming van Gemeente Venray

meer nieuws