www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

16 juli 2007

Pierre Wind opent horecalocatie Land van OOit

SpectaCulinaire presentatie 20 juli van nieuw concept 'Eten & Keten'

Eten&Keten" - de nieuwe horecalocatie van Het Land van Ooit - wordt vrijdag 20 juli op spectaculaire wijze officieel geopend door Keukenkoning Pierre Wind. Hij zal "Eten en Keten" inwijden met een workshop waar zowel jong als oud aan mee kan doen.

'Smaakkoning' Pierre Wind (foto) heeft een bijzondere binding met Het Land van Ooit. Tijdens het 'Keuken Koning Festival', enkele jaren geleden, verzorgde hij diverse workshops en presenteerde hij zijn boek Ď De wondere wereld van een Keukenkoning', een interactief familiekookboek.

Kinderen - Pierre Wind wil kinderen in het bijzonder kennis laten maken met de grote mate van diversiteit in smaakbeleving.

Workshops - "Eten & Keten" is een nieuw concept horeca dagrecreatie. Naast de reguliere horecalocatie worden er ook dagelijks workshops gegeven waar men zelf aan de slag gaat. Er is aangepast meubilair voor de kookworkshops, roestvrij stalen verrijdbare tafels die in hoogte verstelbaar zijn. Zo is " Eten & Keten" ook bijzonder geschikt voor zakelijke workshops.

Bron, overgenomen met officiŽle toestemming : Tourpress

Terug