Persbericht Golden Tulip Hotel :

 

Winter Wonderland

in Golden Tulip Hotel Zaltbommel

 

In de periode van 1 december 2006 tot 14 januari 2007 zal de parkeerplaats van het Golden Tulip Hotel in Zaltbommel worden omgetoverd in een waar Winter Wonderland, met een heuse overdekte ijsbaan, een authentieke Belgische Spiegeltent en een ambachtelijke kerstmarkt.

 

 

Directeur Angelique Klar kijkt uit naar deze happening: „Vorig jaar hadden wij al plannen om een authentieke kerstmarkt te organiseren, met kraampjes waarin ambachtelijke standhouders hun producten kunnen aanbieden. Eerder in mijn carrière heb ik met een spiegeltent gewerkt en dat is een bijzondere locatie uitermate geschikt voor evenementen, recepties en diners. Dit jaar gaan wij al deze dromen in een keer uitvoeren in de periode van 1 december 2006 tot 14 januari 2007”

 

 

Click to close window

 

 

De spiegeltent, de overdekte ijsbaan en de markt zullen zich direct voor het hotel bevinden, op de huidige parkeerplaatsen. De attracties zijn voor iedereen toegankelijk. Een uurtje schaatsen op de ijsbaan van Golden Tulip zal ca. € 5,- gaan kosten. Toeschouwers kunnen onder het genot van een warme chocomelk op het terras genieten van de schaatskunsten. In de Belgische spiegeltent, direct naast de ijsbaan, kan men terecht voor een kleine versnapering of een uitgebreide maaltijd. Om het geheel compleet te maken heeft het hotel een aantal ambachtelijke standhouders gevraagd om op de (kerst) markt hun goederen aan te bieden. .

 

 

De Belgische Spiegeltent die bij het hotel komt te staan zal gebruikt worden voor bedrijfs- en familiefeesten, voor de kerstbrunches en –diners en voor het galafeest met Oud & Nieuw.De kerstmarkt zal op doordeweekse dagen geopend zijn van 18.30 uur tot 21.00 uur en in de weekenden van 12.00 uur tot 20.00 uur. Verder zal de markt op eerste en tweede kerstdag de gehele dag geopend zijn.

 

Bron :www.goldentulipzaltbommel.nl

START-PAGE WWW.HULLYGULLY.NL