www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

18 juli 2007

Plopsa-parken klaar voor bruisende zomer

K3-prinsessendagen, nocturnes en Samson & Gert zomershows

De drie Belgische Plopsa-parken hebben een drukke zomer voor de boeg. Er staat heel wat op het programma in Plopsaland De Panne: de K3-Prinsessendagen, de Nocturnes en natuurlijk de Samson&Gert Zomershow. Ook in Plopsa Coo bruist het van de activiteiten. Elke woensdag vieren ze er carnaval tijdens het Feest van de Waterval. Wat als het regent of te warm is? Dan is Plopsa Indoor Hasselt de ideale bestemming!

Plopsaland De Panne is nog t.e.m 2 september elke dag open van 10u00 tot 19u00. Tijdens de nocturnes blijft het park zelfs open tot 22u30. De zomer in Plopsaland De Panne staat bol van de evenementen.

Zo zijn er de K3-Prinsessendagen op vrijdag 20 en 27 juli en vrijdag 3 en 10 augustus met ondermeer een Prinsessenparade en de enige Belgische optredens van K3 deze zomer.

Op zaterdag 21 en 28 juli en op zaterdag 4, 11, 18 en 25 augustus staan de Nocturnes op het programma. Iedere week zetten enkele acteurs van Studio 100 het Dorpsplein in vuur en vlam met hun show. Tijdens de nocturnes kunnen de bezoekers extra lang van de attracties genieten. De avond wordt bovendien afgesloten met een muzikaal vuurwerk.

Traditiegetrouw stellen ook Samson&Gert hun tenten op in De Panne. De Samson&Gert Zomershow loopt dagelijks in Plopsaland De Panne van 16 juli t.e.m. 26 augustus. Afhankelijk van het aantal bezoekers loopt deze show tot 4x per dag in het Groot Theater.

Plopsa Coo, het Waalse Plopsa-park bij de beroemde Watervallen, bruist eveneens van de activiteiten. Nog t.m. 2 september kunnen de bezoekers er genieten van vijf extra tijdelijke attracties.

Voor het Plopsa-Zandsculpturenfestival zijn liefst 120 vrachtwagens zand aangevoerd om Bumba, Samson&Gert, Big&Betsy, Piet Piraat, Plop en de andere helden van Studio 100 in het zand te beeldhouwen. Met het Feest van de Waterval introduceert ook Plopsa Coo voor het eerst de nocturnes, en wel elke woensdag tot en met 15 augustus.

Bij regen of hitte is Plopsa Indoor Hasselt de ideale bestemming. De talloze attracties in dit overdekte themapark bieden uren plezier, onafhankelijk van het weer.

Bron, overgenomen met officiŽle toestemming : Tourpress

Terug