www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

21 juli 2007

Topvermaak en aantrekkelijke prijzen bij start TIlburgse kermis 2007

Gereduceerde prijzen tijdens openingsavond - Tijdens de openingsavond van de Tilburgse Kermis hanteren de kermisexploitanten, in overleg met de kermisbonden, lagere tarieven. Wethouder Hans Janssen (evenementen) : “De lagere tarieven zijn ook vooral bedoeld voor mensen die aan het kermisterrein wonen. Als je in of aan een van de grootste evenementen van Nederland woont en werkt, dan is het natuurlijk prettig om de eerste avond voor gereduceerde prijzen een inspectieronde te kunnen doen”.

Aftrap kermis - Aanstaande vrijdag wordt de binnenstad van Tilburg omgetoverd in een gigantisch pretpark. Hoger, sneller en groter dan ooit. Dat is de belofte voor de Tilburgse Kermis 2007. Moderne, griezelige, bliksemsnelle, gloednieuwe, maar ook nostalgische attracties slingeren zich in een lint van drie kilometer door de binnenstad. De Tilburgse Kermis wordt vrijdag 20 juli om 19:30 uur officieel geopend bij de attractie Black Hole op het Besterdplein. Wethouder Hans Janssen geeft samen met twee voetballers van Willem 11 de aftrap voor dit spektakel.

Mini concert René Schuurmans - Vrijdag 20 juli geeft René Schuurmans aansluitend een mini concert bij het Besterdplein. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Rondleiding kermisterrein - Op donderdag 19 juli start om 10.00 uur een rondleiding voor geïnteresseerden over het kermisterrein. Kermiswethouder Hans Janssen neemt de groep met een aantal kermisexperts mee langs de verrijzende attracties. Buurtbewoners, pers, kermisliefhebbers en andere geïnteresseerden krijgen dan informatie over de opbouwwerkzaamheden van de kermis.

Openingstijden kermis Op de zondagen opent de kermis om 13.00 uur en alle andere dagen mag er vanaf 12.00 uur gedraaid worden. Iedere avond kan worden gefeest tot 01.00 uur, met uitzondering van de laatste zondag. Dan sluit de kermis om 23.00 uur.

Dagelijkse persbriefing - Tijdens de kermis vindt er dagelijks om 16.30 uur een persbriefing plaats in het Paleis, ingang aan de kant van de stadswinkel. Kermiswethouder Hans Janssen brengt u dan graag op de hoogte van alle feiten en wetenswaardigheden. Vrijdag 20 juli is de heer Bert van Houten aanwezig voor een toelichting op de kermistentoonstelling.

Bron, overgenomen met officiële toestemming : Gemeente Tilburg

Terug