www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

5 augustus 2007

NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP JUMP OP 4 AUGUSTUS 2007 IN WALIBI WORLD

Biddinghuizen, vrijdag 3 augustus – TMF en Walibi World organiseren morgen, op 4 augustus het officiële NK Jump in Walibi World. Het NK begint om 21.00 uur op het plein bij Goliath. Vóór 23.00 uur zal de Nederlands Kampioen bekend worden gemaakt. Het park is daarna nog tot middernacht geopend in verband met het evenement New Year’s Eve en sluit de dag af met een megavuurwerk voor het Reuzenrad.

Nog één wildcard voor een plek in de finale

De afgelopen weken is er flink gejumpt in Walibi World. Er kon tijdens verschillende voorrondes namelijk een Wild Card gewonnen worden, waarmee een plaats in de finale werd verdiend. Dertig deelnemers zijn in totaal geselecteerd die morgen, zaterdag 4 augustus, gaan strijden voor de titel “Nederlands Kampioen Jump”. Er is er nog één allerlaatste Wild Card te vergeven. Deze zal vlak voor de start van het NK, tussen 19.00 uur en 21.00 uur, worden uitgeloofd aan de persoon uit het publiek met de beste jumpmoves.

Wie wordt Nederlands Kampioen Jump?

Het NK zal vanaf 21.00 uur plaatsvinden in Walibi World op het plein bij de megacoaster Goliath en worden gepresenteerd door TMF VJ Miljuschka. De deelnemers gaan de battle met elkaar aan, net zo lang tot er een winnaar is. De Jury wordt gevormd door de de Looney Tunez, dé jumpstyle dj’s van dit moment. Zij zullen de Nederlands Kampioen aanwijzen die direct een jaarcontract van ze krijgt aangeboden.

Walibi World open tot middernacht

Morgen staat Walibi World naast het NK ook in het teken van het zomerevenement New Year’s Eve, waarbij het park vanaf 10 uur 's ochtends tot middernacht geopend is! Het belooft dus een knallende dag te worden met veel gezelligheid, muziek, optredens, speciale oudejaarsshows, jumpen tot je erbij neervalt, oliebollen, champagne en natuurlijk een knallend vuurwerk als afsluiter!

Ga voor meer informatie over Walibi World naar: www.walibiworld.nl

Bron, persbericht Walibiworld

Terug