www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

12 augustus 2007

Oproep nieuw elan kermis

door Rudi Hofman

BRUMMEN - Revolutionaire veranderingen in de opzet van de kermis op het Marktplein hoeven bezoekers van de Brummense Karmse dit jaar en de komende jaren niet te verwachten.

Harry Timmer, uitbater van Concordia, is van mening dat de kermis voor de jeugd wel een 'opfrisser' kan gebruiken.

Sinds jaar en dag draait de kermis op een vaste groep exploitanten die op een enkele uitzondering na telkens met dezelfde attracties naar het Marktplein komen. Ook in het weekeinde van 25 t/m 27 augustus komen bezoekers bekende 'gezichten' tegen als de Calypso, de Cakewalk, autoscooters en de Swingmill. Verder komen goklustigen aan hun trekken en zijn er diverse kraampjes met lekkernijen.

,,Toen wij vier jaar geleden de organisatie van de kermis van de gemeente overnamen, was het ook de bedoeling met de vaste exploitanten verder te gaan. We hebben ooit van een 18-jarige Brummenaar een keer een klacht vernomen, maar verder hebben ons nooit klachten over de kermis bereikt. Voor een dorpskermis heeft Brummen volgens mij ook weinig te klagen. Het attractieaanbod is best wel uitgebreid", zegt Frida de Voer van de Stichting Kermis Brummen/Hall.

Wethouder Dick ter Maat opent de kermis 25 augustus om 14 uur en vanaf 19 uur vermaakt het duo De Vrolijke Kabouters de jeugdige kermisklanten. De kermis is alle dagen geopend van twee uur tot middernacht.

Bron, overgenomen met officiŽle toestemming, : De Stentor

Terug