www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

14 augustus 2007

Kermis in Castricum

(07-08-2007) - Van zaterdag 11 t/m dinsdag 14 augustus staat de Brink in het teken van de jaarlijkse kermis. Ook dit jaar bezoeken er weer een aantal beroemdheden de kermis. De opening wordt verricht door de TV-heldinnen ‘Totally Spies’ samen met wethouder B. Hes.

De kermis biedt weer heel veel attracties voor zowel jong als oud. Nieuw dit jaar is de Hollywood Star en de Master Jump, maar ook de Polyp is aanwezig en daarnaast weer eens een echt spookhuis.

Ook wordt er een ballonnenwedstrijd gehouden tijdens de opening van de kermis. Op zaterdag 11 augustus vanaf 13.45 uur kunnen kinderen een ballon krijgen die wordt voorzien van een kaartje met hun adresgegevens. De ballonnen worden om 14.00 uur, na het startsein door de wethouder en ‘Totally Spies’, opgelaten. De eigenaren van de ballonnen die de grootste afstanden afleggen en waarvan het naamkaartje naar de Gemeente Castricum wordt gestuurd, krijgen over een paar weken een prijs uitgereikt. Nu maar hopen dat de wind van de goede kant komt en de ballonnen heel ver weg zal sturen.

Op maandag 13 augustus omstreeks 19.30 uur geven een tweetal professionele jumpers van de ‘Party Jumpers’ op de kermis een prachtige demonstratie. Aansluitend geven zij een korte workshop jumpen voor alle aanwezigen die ook het populaire jumpen onder de knie willen krijgen.

‘Totally Spies ‘zal ongeveer drie kwartier op het kermisterrein aanwezig zijn om iedereen een handje te geven en misschien willen zij ook wel samen met jou op de foto. Dus vergeet de camera niet !

Tijdens de bezoeken van ‘Totally Spies’ en de jumpers worden ook weer kortingsmunten uitgedeeld. Deze kun je bij iedere attractie inleveren.

In deze krant zijn ook nog diverse kortingsbonnen voor de attracties afgedrukt.

In verband met de kermis wordt de Burgemeester Boreelstraat vanaf de ingang van de parkeergarage van de Brinkstate tot aan de Brandweerkazerne voor het verkeer gesloten. De afsluiting duurt van 8 tot en met 16 augustus. Het verkeer kan gebruik maken van de Burgemeester Lommenstraat.

Bron, overgenomen met officiële toestemming Gemeente Castricum

Terug