www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

17 augustus 2007

De Roosendaalse Kermis: Groots en Gezellig

15 augustus 2007

Ook dit jaar zal de Roosendaalse binnenstad weer het toneel zijn van een grootse en gezellige kermis. Van 31 augustus tot en met 6 september zullen 85 attracties verdeeld over 4 locaties zorgen voor veel vertier en vermaak.

Foto's Patrick Vanstipelen

De Roosendaalse Kermis behoort qua omvang en sfeer tot de top 10 kermissen van Nederland. Deze kermis trekt ieder jaar weer circa 220.000 bezoekers.

De kermis staat net als voorgaande jaren op de Markt, het Kadeplein en de Wipwei. Op het Tongerlooplein valt als vanouds een nostalgische kermis te beleven.

Mega-attracties - Onder de in totaal 85 attracties zijn een hoop vertrouwde attracties te vinden variŽrend van de grote en spectaculaire mega-attracties tot de kleinere attracties voor de kinderen. Ook dit jaar kunnen de liefhebbers weer genieten van de spectaculaire Boostermaxxx en de DropZone. Deze laatste attractie, de DropZone, stond nog nooit eerder op Nederlandse bodem is komt exclusief naar de Roosendaalse Kermis.

Een complete kermis - Natuurlijk bestaat een kermis uit spectaculaire attracties en tal van kraampjes. Maar een kermis is meer. Een kermis draait ook om gezelligheid en sfeer. Om die sfeer te bevorderen is er dit jaar een uitgebreid randprogramma ontwikkeld bestaande uit diverse muzikale optredens op speciaal voor families, kinderen en gehandicapten georganiseerde middagen. Zo zullen dit jaar o.a. Renť Schuurmans, Jim, de Gebroeders Ko en de Dellenoy Brothers een spectaculair optreden verzorgen. Ook staat er een optreden van ťn een meet en greet met Bastiaan en Moes op het programma. Natuurlijk vindt er ook dit jaar weer op de laatste kermisdag de Kermisronde plaats.

Juryleden voor de Kermisprijs gezocht! - De gemeente Roosendaal is op zoek naar gezinnen met minstens twee kinderen die deel uit willen maken van de Kermisjury. In totaal zoek de gemeente drie gezinnen die op basis van gratis proefritten op zondag 2 september diverse attracties willen beoordelen. GeÔnteresseerden kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar j.broos@roosendaal.nl. Zet in die mail wel waarom juist jouw gezin uitermate geschikt zou zijn als jurylid!

Bron, overgenomen met officiŽle toestemming : Gemeente Roosendaal

Terug