www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

24 augustus 2007

Kermisattracties op Kanaalkade krijgen vorm

22 augustus 2007 - Alkmaar - De kermis komt er aan! Nog even en het feest kan losbarsten. Op de Kanaalkade wordt al druk gewerkt aan de opbouw van de Alkmaarse zomerkermis die vrijdag knallend begint, namelijk met champagne.

Om 16 uur ontkurkt wethouder Meijer de fles op het Canadaplein. Tegelijk gaan er 400 heliumballonnen, in de Alkmaarse kleuren, de lucht in. Aan deze ballonnen kunnen kinderen tot twaalf jaar tussen 14 en 15.30 uur een kaartje met hun naam en adres bevestigen. De drie kinderen van wie de ballon de meeste kilometers heeft afgelegd, winnen een prijs.

De editie 2007 borduurt voort op de afgelopen jaren. De huidige formule, met grote attracties op het Hofplein en langs de Kanaalkade, is een succes gebleken.

Woensdag is er de kindermiddag met tussen 14 en 15 uur een 'meet en greet' met clown Bassie (van Adriaan). Hij zal foto's, vrijkaarten en penningen uitdelen aan de kinderen.

Donderdag is de 'populaire dag' voor gehandicapten en bewoners van verpleeghuizen. De afsluiting is zondag 2 september, met vuurwerk.

Bron, overgenomen met officiŽle toestemming : Noordhollands Dagblad

Terug