www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

26 augustus 2007

Prijswinnaar kermislogo 2008

Auke Wiegman is de winnaar van de wedstrijd kermislogo 2008. Zijn tekening vormt de basis voor het logo voor de kermis in 2008. Op kermiswoensdag reikte wethouder Patrick van der Broeck de prijs uit: één dag gratis in alle kermisattracties voor twee personen.

De wedstrijd Kermislogo is opgezet om kinderen van de gemeente Venray te betrekken bij de kermis. De wedstrijd komt voortaan jaarlijks terug. Alle kinderen tot en met 12 jaar kunnen eraan meedoen.

De opdracht was een eenvoudige en herkenbare tekening te maken. Het ontwerp wordt door een grafisch vormgever omgezet naar een logo.

Kerk, reuzenrad en oliebol - De jury bestaat uit fotografe Mijntje Wismans en diverse kermisexploitanten. Uit de 24 inzendingen koos zij de tekening van Auke. De Grote kerk, een reuzenrad en een oliebol symboliseren in zijn ontwerp de Venrayse kermis.

De tweede prijs en derde prijs gingen respectievelijk naar Wesley Lammerts van Bueren en Sien Manders. Zij kregen een suikerspin en een rit in de Turbo Polyp en de Bootjesmolen. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door het promotieteam kermis Venray.

Bron, overgenomen met officiële toestemming : Gemeente Venray

Terug