www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

27 augustus 2007

Kermis Udenhout

Tongerloplein vier dagen kermisterrein

Van zaterdag 25 tot en met dinsdag 28 augustus is het Tongerloplein in Udenhout omgetoverd tot kermisterrein. Grootvermaak, oefeningspelen en kinderattracties roepen de kermissfeer op in het centrum van Udenhout. De attracties zijn iedere dag open van 13.00 tot 24.00 uur.

Opbouw kermis - Op dinsdag 21 augustus wordt er gestart met de opbouw van de eerste attracties. De kermis wordt op woensdag 29 augustus afgebroken.

Programma - Voor de kinderen is er op maandagavond om 19.00 uur een Meet en Greet met Kees Piraat.

Stichting Udenhouts Belang verloot tijdens de Udenhoutse Kermis peperkoeken. Met de opbrengst worden activiteiten georganiseerd voor de Udenhoutse bevolking. Denk aan de intocht van de Sint, het Koninginnefeest, de bustocht voor senioren en de tuintjesactie.

Op de volgende tijden vindt de loting plaats:

Op 25 augustus vanaf 19.00 uur tot 22.00 uur

Op 26 augustus vanaf 14.00 uur tot 22.00 uur

Op 28 augustus vanaf 18.30 uur tot 22.00 uur

Verplaatsen weekmarkt - De weekmarkt van dinsdag 28 augustus wordt verplaatst naar de Kastanjelaan. Op deze dag is het gedeelte van de Kastanjelaan, gelegen tussen de Eikenlaan en de Sportlaan, van 05.30 uur tot 13.00 uur niet bereikbaar voor autoverkeer. De bewoners uit deze omgeving kunnen tijdens deze periode niet met de auto van of naar hun huis komen. Autobezitters die hun voertuig tijdens deze periode willen gebruiken, worden verzocht om deze tijdig buiten de betreffende zone te parkeren.

Bron, overgenomen met officiŽle toestemming : Gemeente Tilburg

Terug