www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

27 augustus 2007

Kermis voor gehandicapten

in het Amstelpark 20 augustus 2007 - Stadsdeel ZuiderAmstel

Op woensdag 29 en donderdag 30 augustus vindt op het evenemententerrein van het Amstelpark aan de Europaboulevard een kermis voor gehandicapten plaats. Ongeveer 750 gehandicapten kunnen volop genieten van een kermis waar zij als VIP's behandeld worden. Stadsdeelwethouder Henk Boes (Parken) opent de kermis officieel op woensdag om 11.00 uur. De kermis georganiseerd door Wensstichting SHAMAJO is bedoeld voor gehandicapten, van jong tot oud, die normaal gesproken vanwege hun beperkingen niet toekomen aan het beleven van een dergelijke ervaring.

Naast de oliebollen, poffertjes en suikerspinnen, is er een (aangepaste) draaimolen, een zwanenzweefmolen, een caddy-ride en een reuzespringkussen. Er zijn luchtschommels, vliegtuigjes, pony-paardjes en huifbedden. Ook is er een muziekorgel die vrolijke kermismuziek laat horen. Verder zullen de VIP's ook kunnen genieten van een ritje in het Amsteltreintje dat in vogelvlucht langs de mooiste plekjes van het Amstelpark rijdt.

Deelnemen aan de SHAMAJO-fair

SHAMAJO organiseert deze fair in samenwerking met enkele lokale en regionale instellingen. Voldoe je aan de bovengenoemde doelgroepomschrijving dan is deelname gratis, anders is de entree Ä 7,50 met onbeperkte toegang tot alle kermisattracties inclusief 5 consumptiemunten.

Geen grenzen - Voor Wensstichting SHAMAJO bestaan geen grenzen in leeftijd en handicap. Alle VIP's op de SHAMAJO-fair worden in staat gesteld om in hun eigen tempo, zolang ze kunnen en vooral zolang ze willen, te genieten van alle attracties.

Informatie - De kermis is op woensdag 29 augustus van 11.00 tot 21.00 uur geopend en op donderdag 30 augustus van 10.30 tot 15.00 uur. Voor meer informatie en contactgegevens: zie website www.shamajo.nl.

Bron, overgenomen met officiŽle toestemming : Gemeente Amsterdam

Terug